hits

En første gang for alt

24.05.2017
20:59

 

Så raskt forsvant altså solen og den deilige våren fra oss. Også i dag som det var fotografering i barnehagen også, da! Gjett hvem som pent måtte legge bort sommerklærne jeg hadde planlagt å sende Sienna i, haha. Jaja, bildene blir garantert nydelige uansett - jeg gleder meg fælt til å se dem, og ikke minst til å få dem opp på veggen. Bildet av hele barnehage-gjengen tenkte jeg at hun kunne få ramme inn og ha på rommet sitt, også skal jeg finne en fin plass til bildet av henne alene på stua. Jeg tenker over TV'en - det blir så fint♥ 

Det er virkelig noe magisk med det å ha barnehagebarn altså, det må jeg innrømme. De tre årene vi hadde hjemme sammen var helt fantastiske, og jeg ville aldri i verden ha byttet bort ett eneste sekund, men det er absolutt noe med det å levere i barnehagen og få en god klem - og ikke minst den deilige velkomsten når jeg kommer for å hente igjen. For ikke å snakke om det første barnehagebildet som snart dukker opp... Ææh, jenta mi har blitt så stor! 

Bildene over er altså så absolutt ikke tatt i dag, haha! Da hadde pelsen til Felix vært klissvåt og Sienna ikledd regndress, for å si det sånn. Etter barnehagen i dag dro vi til kjøpesenteret for å handle inn litt nytt tøy til vesla, før vi tok turen til den ene storebroren min på middag der. Sienna hadde mast i evigheter om å få besøke ham, så det passet mildt sagt ypperlig i dag. Nå har hun lagt seg for lengst, og jeg skal skrive en artikkel før jeg skal ta en velfortjent fri-kveld.

"Langhelgen" min kommer nemlig til å bestå av aktiv jobb fra i morgen til søndag i de to andre jobbene jeg har utenom journalistikk og bok-skriving, så litt fri er nok på sin plass i kveld. Kanskje. Jeg har så mange bokprosjekter på gang nå, og det er så innmari gøy og spennende (fun fact: jeg planlegger aldri hvordan boken skal forløpe eller slutte før den er helt ferdig), så det spørs om jeg klarer å legge det helt bort - selv for en kveld.. 


HUSK: Konkurranse - vinn et personlig smykke


#blogg #mamma #barn #hund #hunder #sol #vår #hverdag #personlig #blogger #jobb #arbeid 

3 kommentarer

Victoria Larsen 24.05.2017 21:58
Så herlig!! :)
lysgard 24.05.2017 23:53
Litt greit med slike regn/grå dager da. :) Perfekte til å kose seg inne med brettspill/ film eller ta seg en tur på senteret hvis det er noe som må bli kjøpt. :)
Statera Marit Ebeltoft 25.05.2017 22:11
Gleder meg og til barnehagebilder :D Det fins en tid for alt og nå er vår tid for barnehagebilder :) <3

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker