hits

Når man sovner stående

26.04.2017
15:20

 

Er det mulig å være så trøtt som det jeg er for tiden? Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg antageligvis mistenkt en graviditet. HAHA! Nei uff, men seriøst - jeg tror jeg har presset grensene litt for hardt og litt for lenge her. Jeg skulle legge meg nedpå en liten time etter at Sienna var plassert i barnehagen i dag, men det gikk ikke helt etter planen.. Da den første alarmen ringte husker jeg at jeg tenkte "å nei, jeg skulle jo gifte meg i drømmen! Best å sove videre for å finne ut hva som skjer, om jeg stikker av fra alteret eller hva jeg gjør". Haha, er det mulig? Så ja; en time ble til tre, og da jeg slo opp øynene igjen hadde jeg allerede rukket å drømme om giftermål, skilsmisse og å sove stående. I drømmen skulle jeg levere Sienna til pappaen sin, men sovnet stående da jeg stod og snakket med ham. Haha, når jeg drømmer om at jeg er trøtt altså... At det går an. 

Så joda, det var altså begynnelsen på min dag. Nå har jeg nettopp fått tilsendt ti artikkeloppdrag som jeg så vidt har rukket å snuse litt på, skrevet timeliste for jobb nummer to, vasket gulv, luftet hunder og planlagt den kommende helgen med tanke på både jobb og fritid. Så ja, jeg har heldigvis rukket å være litt fornuftig til tross for en altfor lang powernap. Takk og lov har jeg både Prison Break, Pretty little liars og Paradise Hotel å slå ihjel tiden med i kveld - sammen med jobben. Det kan nemlig bli en interessant og søvnløs natt etter det lille stuntet om å legge seg nedpå "litt", haha. 

Om få strakser skal jeg suse ut dørene for å hente Sienna i barnehagen. Foreldrene mine kommer på besøk i kveld, og før den tid må vi få til å gå en skikkelig tur med voffsene. Tenk at det er sol i dag! Det er ikke verst bare det, altså. 

Jeg håper dere har hatt en hakket mer produktiv dag enn meg :-) 


#onsdag #hverdag #blogg #mamma #barn #søvn #jobb #journalist #forfatter #frilans

2 kommentarer

Victoria Larsen 26.04.2017 17:00
Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)
Statera Marit Ebeltoft 26.04.2017 20:45
Hakket mer produktiv her ja men en powernap hørtes ikke heilt feil ut ;)

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker