hits

Boktips: De syv søstre

25.04.2017
01:19

 

Denne boken jeg rett og slett tipse om. Den er en deilig blanding av feelgood, romantikk, tårekanal-øyeblikk og nydelige endringer i tid og perspektiv. Normalt sett er jeg ikke så glad i bøker med "to hovedpersoner", og særlig ikke der den ene av handlingen foregår i vel fortid, men i denne boken er det rett og slett helt fantastisk. Forfatteren, Lucinda Riley, tok meg med storm fra første øyeblikk. 


Boken som er avbildet er også verdt å sjekke ut - mer om den siden! 

"De syv søstre" er bok nummer én i serien med samme navn, og handler om den nokså forsiktige, men nysgjerrige, Maja. Da hennes adoptivfar dør, legger han igjen spor som leder henne tilbake til fortiden - og til sin opprinnelige slekt. Der blir hun møtt med en rekke gamle brev, og dermed også en stor innsikt i hennes oldemors spennende og fortvilende liv.. Jeg skal ikke røpe så mye mer enn at denne boken definitivt er verdt hvert eneste sekund, lov meg å sjekke den ut! 

Boken finnes som lydbok i Storytel, og er altså det jeg benytter meg av for øyeblikket. Jeg har dessverre ikke så god tid til å lese fysiske bøker, men TV-titting på kveldstid har nå blitt byttet ut med lydbøker; det er jo så genialt. Så ja; sjekk ut denne boken. Seriøst, lov meg det. 


#bok #bøker #tips #lese #lesehest #boktips #storytel 

6 kommentarer

Victoria Larsen 25.04.2017 09:25
så flott tips! :D
Lizbeth Osnes 25.04.2017 17:34
Victoria Larsen: :D
Statera Marit Ebeltoft 25.04.2017 10:09
Kanskje jeg en dag bør teste ut storytel. Har nettopp begynt å høre på podcast mens jeg trener ute eller går tur, kjempefint! :)
Lizbeth Osnes 25.04.2017 17:34
Statera Marit Ebeltoft: Det bør du altså :D
Lindis 11.05.2017 22:11
Har hørt den første på Storytel, jeg også, og skal garantert høre flere. Bedre enn jeg hadde forventet! :) Kom gjerne med flere boktips!
Lizbeth Osnes 11.05.2017 22:42
Lindis: Så bra :D Bok nummer to er like herlig, det er bare å glede seg! Bok tre kommer dessverre ikke ut før senere i år =/ Det skal jeg absolutt gjøre :D

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker