hits

Ut på tur, aldri sur

10.04.2017
13:56

 

Hurra for trege morgener - igjen! Vi stod opp tidlig i førsteomgang, men etter litt frokost i magen trasket vi tilbake til sengen min og satte på "Lille Prinsesse". Det er så deilig å bare sløve litt slik, selv om det som regel ender opp med full turning og herjing likevel, haha. Nå skal vi straks bevege oss mot butikken for å handle inn til uken, før vi setter snuten mot et eller annet turområde.

Vi er så heldige å være fryktelig bortskjemt på flotte turstier her vi bor, så det skal ikke være så vanskelig å finne et sted. Kanskje vi skulle pakke med oss litt mat og god drikke også? Det er alltid så koselig. 

Noe av det beste vi vet om er å ta turen til en eldre mann som driver med høns her i bygda. Sienna har vel funnet navn til hver enkelt høne i tillegg til hanen, så det er alltid gøy. De går fritt når sommeren kommer altså, bare for å få det sagt. 

I dag regner det imidlertid altfor mye til at hønene befinner seg utendørs, så da får vi heller finne på noe annet. Kanskje endene ved vannet har lyst på mat? Ah, som jeg elsker disse dagene hvor ingenting annet enn kos og lek står på tapeten! Det er luksusvare i en hektisk hverdag, det gjelder bare å nyte det så lenge man kan. Tenk, det er faktisk ikke så fryktelig lenge til jeg har skolejente i hus - særlig ikke om tiden skal gå så lynraskt som den har gjort til nå... Ææh, nei, stopp tiden litt♥ 

Ha en riktig fin dag, alle sammen :-) Nyt den for alt det er verdt. Skap nye minner. 


#friluft #friluftsliv #natur #tur #turbilder #hverdag #mamma #barn #småbarn #hjemme #påske #påskeferie #hverdagsluksus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker