hits

Inngangspartiet - det viktige førsteinntrykket

10.04.2017
13:42

/Reklame 

Har du noen gang tenkt over hvor mye førsteinntrykket faktisk har å si? Vi har vel alle vært borti mennesker med det slappeste, svetteste håndtrykket noensinne, og vel - det kan ikke sies å gi det beste førsteinntrykket, akkurat. Det gjelder det meste - også inngangspartiet i både egne hjem, på kjøpesenter, hoteller og i det hele tatt. 

Et førsteinntrykk dannes i løpet av svært få øyeblikk, og er derfor svært avgjørende. Hvem vil ikke gi det beste førsteinntrykket overhodet mulig? Det har selvfølgelig Boon Edam tenkt over da de skapte sine avanserte, nyskapende og funksjonelle inngangsløsninger

Royal Boon Edam er en ledende aktør på det globale markedet for inngangsdører. De har hovedkvarter i Nederland, og med over 140 års erfaring har de skaffet seg omfattende ekspertise innen administrasjon av menneskestrømmer gjennom kontorbygninger, flyplasser, sykehus, hoteller og andre typer bygninger. Royal Boon Edam er dreven i å produsere fremtidssikre mobilitetssentre som oppfyller kravene knyttet til bærekraftighet, sikkerhet og service. Med andre ord; her er det ikke bare førsteinntrykket som står i fokus - helhetsopplevelsen er upåklagelig. 

I tillegg til å være nyskapende og funksjonelt, gir det også en global miljøpåvirkning. Ettersom Royal Boon Edam har distribusjonsnettverk over hele verden, kan de enkelt tilby produktene og tjenestene hvor som helst, og når som helst. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker