hits

Vår i luften

31.03.2017
16:49


Herlighet så deilig det er å kjenne på at våren endelig er i anmarsj! I går tilbragte vi hele kvelden - med nistepakke og det hele - utendørs. Det er så deilig å kunne gjøre slike ting uten å fryse rumpa av seg, selv om det ble bittelitt kaldt når regnet kom. Om vi ikke bare slapper av med en "kosefilm" som Sienna så fint kaller det, gjentar vi nok suksessen i kveld. Bare koble helt av, kun ta frem telefonen for å knipse et par bilder for så å være 100% tilstede. Det er noe magisk med det i en ellers hektisk hverdag. Ååh, hverdagsidyll♥ Jeg har virkelig tenkt mye på det med å utnytte tiden på best mulig måte, nå som Sienna begynte i barnehagen tre dager i uken i høst. Selv om jeg er heldig som får være så mye sammen med henne, kjenner jeg veldig på det likevel. Det er så altfor lett å kaste seg på sofaen med en film, bok eller mobilspill etter en lang dag med barnehage for henne, og jobb for meg selv. Ikke at det er noe galt i det, men de gode samtalene dukker som regel opp når det ikke er annet som forstyrrer rundt. Det er magisk, det! 

Nå er jeg så sulten at jeg holder på å gå fra vettet, haha! Lukten av middag har allerede inntatt leiligheten, så det er heldigvis ikke lenge igjen nå. Honningmarinert kyllingfilet, søtpotet- og pastinakkmos med smørsaus er snart klart for servering. Mmhhh

Nyt våren, og ettermiddagen da, dere♥ 

 

#familie #personlig #hverdag #blogg #natur #foto #barn #mamma #mammablogg

2 kommentarer

Cathrine 01.04.2017 13:53
Så koselig <3
Lizbeth Osnes 02.04.2017 23:43
Cathrine: Jaa <3

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker